Leva transferlift

                                    Levare Cura Leva Transferlift zijkant

Leva

De Leva stalift is een belangrijke innovatie binnen het segment van de til -en transferliften.
Met de Leva heb je geen band nodig om op te kunnen staan, want het staan gaat met behulp van een zitje. Dit zitje schuift mee omhoog en wordt dan automatisch je rugsteun.
Voor mensen die problemen ondervinden bij transfers in de reguliere actieve stalift, omdat zij bijvoorbeeld schouderklachten hebben,  kan de Leva een goed alternatief bieden.
Vaak zien wij dat de passieve tillift als enige optie wordt gezien als tillen in een actieve tillift niet meer mogelijk is, toch kan dit vaak voorkomen worden door op dat moment de Leva in te zetten in plaats van gelijk over te gaan op een passieve tillift.
Door de ergonomische knie -en hielsteunen en de zij- en borststeunen ben je optimaal beschermt tegen vallen.
De transfer is voor – achterwaarts, waardoor de schouders veel minder worden belast. Transfers maken met de Leva is veilig.
De leva kan ook gebruikt worden door mensen zonder stafunctie. En het is mogelijk om een toiletzitting toe te passen,
waardoor de inzetbaarheid nog verder toeneemt.

Leva-01

 

Voorkom passief tillen! Probeer de Leva actieve stalift als alternatief. Transfers worden minder belastend en zijn veilig.
De Leva is super licht verrijdbaar, veel lichter dan een conventionele stalift, daardoor zijn aandrijfsystemen geheel overbodig.
De Leva is ook heel geschikt voor het uitvoeren van de transfers in de verpleegomgeving.
Omdat er geen tilbanden worden gebruikt is de Leva snel inzetbaar en kunnen transfers naar bijvoorbeeld een douchestoel worden gemaakt
met behulp van de eenvoudig los te koppelen douchestoel zitting van de Leva.

Levare Cura Transferlift Leva Opstaan

Vraag meer informatie over deze belangrijkste innovatie sinds de invoering van de actieve stalift.  Klik hier voor contact met de adviseurs.