Kanteltafeltypes

Kanteltafel G

(Code Lt3G33)

Kanteltafel  bestaand uit één blad met mond- en neusopening, die werkt doormiddelen van twee gasveren. In horizontale positie is de tafel 85 cm hoog vanaf het vloeroppervlak en daarom voor veel mensen geschikt voor onderzoek en therapie op goede werkhoogte. Verandering van positie voor de patiënt gaat gelijkmatig, veilig en comfortabel en met minimale inspanning voor de gebruiker.

(Code Lt1E11)

Deze kanteltafel heeft een hoogte van 56 cm en bestaat uit 3 onderdelen. De tafel kan gekanteld worden tot een hoek van 85 graden met hulp van een afstandsbediening en electrische motor die werkt op accu.
Het beengedeelte bestaat uit twee delen met een centraal middenstuk waar de fixatieband aan vast gezet kan worden en dus de benen van de patiënt apart gefixeerd zijn.

Het houten voetbord bestaat uit twee delen en kan apart versteld worden. Sandalen kunnen op het voetbord gemonteerd worden.

Specificaties:
Maat: lengte 200 cm, breedte 60 cm
Breedte inclusief onderstel: 76 cm
Hoogte vanaf de grond: 56 cm
Draaimogelijkheid: electrisch, tot 85 graden
Voetbord aanpassing: van -20° to +20°
Maximaal draagvermogen: 140 kg. Ook verkrijgbaar voor 180 kg, E PLUS

Kanteltafel ET

(Code Lt1E12)

 

Deze kanteltafel heeft een hoogte van 56 cm. Hij bestaat uit vier delen, waarvan drie vast en een verstelbare hoofdsteun met mond en neus opening. De tafel kan kantelen door het gebruik van de afstandsbediening, tot een hoek van maximaal 85 graden.

Het beengedeelte bestaat uit twee delen met een centraal middenstuk waar de fixatieband aan vast gezet kan worden. De benen van de patiënt worden dus apart gefixeerd. Het houten voetbord bestaat uit twee delen en kan apart versteld worden. Sandalen kunnen op het voetbord gemonteerd worden.

Specificaties:
Maten: lengte 205 cm, breedte 60 cm
Breedte inclusief onderstel: 76 cm
Hoogte vanaf de grond: 56 cm
Kantelverstelling: electrisch tot 85 graden
Hoofdsteun verstelbaar met gasveerbediening van -20° to +80°
Voetsteun instelbbaar: van-20° to +20°
Draagkracht: 140 kg.

 

Kanteltafel BT

(code-LMB12)

De kanteltafel is voorzien van een afneembare en oplaadbare accu en is daarmee flexibel in gebruik. Het hulpmiddel is eenvoudig te bewegen in kleine ruimtes vanwege de dubbele wielen met een brede diameter. Het is ook mogelijk om een wiel uitsluitend in een richting te laten draaien, wat in sommige situaties een uitkomst kan zijn. Het hulpmiddel wordt geleverd met twee banden met Velcro-sluiting, waarmee de gebruiker gefixeerd kan worden. Deze is eventueel uit te breiden met gepolsterde banden.  Het voetenbord is van hout en bestaat uit twee delen, zodat onafhankelijke aanpassingen gemaakt kunnen worden.
De  kanteltafel  is voorzien van een handmatig bedienbaar veiligheidssysteem in het geval het electrisch systeem mocht uitvallen.
De kanteltafel  kan naar wens worden uitgebreid met diverse modules. Ga daarvoor naar de Accessoires-pagina. De kanteltafel heeft een vaste hoogte van 56 cm en bestaat uit vier onderdelen, welke afzonderlijk verstelbaar zijn, plus verstelbare voetensteunen. Dit hulpmiddel kan electrisch gekanteld worden tot een hoek van 85°, wat een vrijwel rechtstandige positie is.

Specificaties:
Maten: lengte 205 cm , breedte 60 cm
Breedte incl onderstel: 76 cm
Hoogte vanaf de grond: 56 cm
Kanteling: electrisch, tot 85°
Battery: 24V, uitneembaar en oplaadbaar
Hoofdsteun verstelbaar met: gasveer, van -20° to +80°
Voetsteun instelbaar: van -20° to +20°
Draagvermogen: 140 kg.